lunes, 21 de noviembre de 2016

Os fallos condenan os equipos galegos (Deportivo)

Dura xornada para os equipos galegos da liga Santander e a liga 1 2 3, os fallos ; tanto arbitrais como defensivos, condenáronos a senllas derrotas.

O mais prexudicado foi sen ningunha dúbida o Deportivo, que sufrio unha remontada nos ultimos 5 minutos en Riazor tras chegar a ir gañando por 2-0 no minuto 45 con goles de Ryan Babel e Florin Andone, o primeiro un xogador inesperado no once titular e aínda mais o seu gol tan temperán, o segundo unha autentica marabilla do dianteiro romanés, na miña opinión o mellor gol da xornada. Pero aínda asi non chego para quedar co tres puntos, o gol o minuto 46 de Steven N'Zonzi , de Vitolo (86') e Gabriel Mercado (90+); que sería protagonista xunto a Luciano Vietto noutras xogadas, arrebataron o tres puntos aos de Riazor.

Opinión: Horrible Mateu Lahoz , o valenciano convertiuse no protagonista, "COMIUSE"  literalmente unha clara expulsión por agresión de Vietto a Arribas , que foi sancionada só con amarela. Pero isto non quedo asi xa que no minuto 73' non viu n claro penalti de Gabriel Mercado sobre Florin Andone. Na miña opinión prexudico gravemente ao Depor ,pero aínda  asi Gaizka Garitano foi moi conservador, o que lle condeno a perder outro tres puntos afástanse de Coruña.